Novice

Naj vam prihajajoče leto polepšajo drobni trenutki, sončni nasmehi, predvsem pa toplina in iskrenost prijaznih besed... Mirne praznike in vse dobro v novem letu vam želimo sodelavci A.L.P. Peca
Posameznik, ki izpolni pogoje za pridobitev pravice do upokojitve, lahko ohrani ali pridobi status samostojnega podjetnika kljub statusu upokojenca, vendar pod določenimi pogoji.
Razprava je potekala v središču enega izmed najbolj oškodovanih krajev v času avgustovskih poplav. V Kulturnem domu Črna na Koroškem, kjer je še vedno od vode napihnjen parket, pojavljajo se konkretne težave z ogrevanjem in tudi elektrika še nedolgo nazaj ni bila nekaj samoumevnega, so se zbrali strokovnjaki in radovedni domačini, ki jih zanima “kam in kako naprej?”.
Vse čebelarje in čebelarke, ljubitelje in ljubiteljice narave vabimo na Pogovor ob medeni kavi v sredo, 22. novembra 2023, ob 17. uri. Kavo bomo popili v grajski časopisni kavarni Eleonora, nato pa poslušali zanimiva predavanja v razstavišču Koroške osrednje knjižnice.
Skip to content