Novoletne zaobljube in telovadba

Kolikokrat ste novoletne zaobljube zapisali na papir in jih pustili čakati na pravi trenutek, da jih uresničite? Verjamemo, da ste imeli dobre namene, a ste hitro obupali. Morda niste bili dovolj motivirani za začetek ali pa ste si zadali težko nalogo, pred katero ste »odnehali«, še preden ste poskusili. In morda ste v novo leto vstopili sproščeni in razbremenjeni, z mislijo, da bo vse prišlo samo od sebe. Vsekakor je praznične evforije konec, januar pa že odšteva dneve. Torej, naj bo letošnje leto nepozabno in drugačno! Če še niste, je zdaj pravi čas, da začnete uresničevati svoje novoletne zaobljube.

Uresničitev novoletnih zaobljub pa bomo brezplačno omogočili 25 udeleženkam tečaja intenzivne vadbe in osnove boksa za ženske. Vadbo bomo izvedli v okviru programa Razmigajmo se za trajnostno mobilnost, ta pa je eden od osrednjih delovnih točk projekta Skupaj za varni jutri. Glavna tematika projekta je zdravje, zato smo nakupili AED aparate, izvajamo tečaje temeljnega postopka oživljanja, izvajamo predavanja na temo zdravega načina življenja in ponujamo brezplačne športne aktivnosti.

Naša želja je, da z brezplačnimi vadbami lokalnemu prebivalstvu približamo pomen gibanja za dvig kakovosti življenja in boljše počutje. Upamo, da bodo udeleženci ostali aktivni tudi po koncu vadbe in da bodo svoje izkušnje delili naprej, saj vemo, da ima dobra beseda moč med prijatelji in znanci.

Projekt izvajamo partnerji LAS Dolenjska in Bela krajina, LAS Suhe krajine, Temenice in Krke, LAS po poteh dediščine od Turjaka do Kolpe, LAS Zasavje in LAS Mežiške doline.

Skip to content