+386 (0)2 82 17 860
info@alppeca.si

Info

Prijava na nove informacije A.L.P. Peca

 

 

Spoštovani,

V paketu ?NOVE INFORMACIJE?  so zbrane aktualne novice, namenjene predvsem mikro, malim in srednje velikim podjetjem, pa tudi potencialnim podjetnikom in drugim. Pripravljamo jih enkrat tedensko in jih brezplačno pošiljamo na elektronske naslove vseh zainteresiranih uporabnikov.

Na enem mestu so zbrane informacije iz različnih biltenov:

  • Moj spletni priročnik, katerega pripravlja SPIRIT Slovenija, javna agencija in vsebuje informacije o javnih razpisih in virih financiranja, novostih v zakonih in predpisih, borzi ponudb in povpraševanj, podjetniških usposabljanjih, seminarjih, delavnicah, novih programih, projektih, storitvah in idejah, namenjenih razvoju in internacionalizaciji malih in srednjih podjetij;
  • E ? novice, Evropske podjetniške mreže, ki vsebujejo informacije o aktualnih dogodkih, poslovnih srečanjih, aktualnih odprtih razpisih v Evropski Uniji in Sloveniji, aktualnih projektnih predlogih, borzi poslovnih priložnosti in borzi inovacij, znanj in tehnologije ter aktualnih projektnih predlogih, ki iščejo partnerje;
  • Kohezijski e-kotiček, ki ga pripravlja Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, s katerim se obvešča o dogajanju na področju kohezijske politike v Sloveniji in vsebuje rubrike kot so razpisi, primeri dobrih praks, napovedi dogodkov, obvestila, idr..

 

Vključene so tudi novice in dogodki mreže Europe direct Slovenija in predstavništva Evropske komisije v Sloveniji. Poudarjene pa so aktualne lokalne in regionalne novice in dogodki.

 

Vabljeni, da se prijavite.

 

Kontaktna oseba:

Andreja Tarkuš, univerzitetna diplomirana pravnica

 

VEM TOČKA:                            t: 02 82 17 860

A.L.P. PECA d.o.o.                   f: 02 82 17 861

Prežihova ulica 17                      w: www.alppeca.si

2390 Ravne na Koroškem           e: andreja.tarkus@alppeca.si

 

 

Aktivnost se izvaja  v okviru celovitih podpornih storitev v okviru VSTOPNIH TOČK VEM

V LETU 2016 IN 2017 - ?VEM 2016 in 2017?.

 

Naložbo sofinancirata RS in EU iz Evropskega sklada za regionalni razvoj: www.eu-skladi.si